Traktor DJ menee yli hilseen

sunnuntaina 4.5.2014

Olen mielestäni melko hyvä käyttämään ja oppimaan erilaisia ohjelmia sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, mutta iPhonelle ostamani Traktor DJ menee yli hilseen. Huomasin, että se on päivittynyt hiljattain, joten kokeilin sitä pitkästä aikaan uudestaan. En osannut tehdä sillä mitään.

En ole jaksanut ottaa selvää, mistä löytyisi manuaali josta voisi opetella kaikki ohjelman miljoona toimintoa, mutta olen hieman pettynyt sekä itseeni että Native Instrumentsiin, että en saa kurkkaa-kaikkialle-ja-paina-kaikkia-nappeja -menetelmällä tätä haltuun siinä määrin, että voisin biittimiksata edes jollain tapaa yhteen kaksi kappaletta ja vaihtaa sen jälkeen kolmanteen.

Pelkään pahoin, että ellen jää tuntikausiksi jumiin lentokentälle tai muualle mobiilisaarekkeelle, en tule koskaan saamaan tästä ohjelmasta irti muuta kuin epäonnistumisen nöyryyttävää tuskaa. Se niistä rahoista.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.