Haista SoundCloud paska

tiistaina 6.5.2014

SoundCloudin hämmästyttävän tehokas musiikintunnistusautomaagi löysi julkaisemani ysärimixtapen sisältä Waldon Feels So Good -biisin [sic.] (vuodelta 1995) ja blokkasi koko mixtapen pois sivustolta koska se rikkoi tekijänoikeuksia ja mixtapessa ollut biisi selkeästi teki Waldolle merkittävää haittaa. Haista SoundCloud paska.

Tiesin, että monella DJ:llä on ollut ongelmia Soundcloudin kanssa, mutta en tiennyt, että mixtapejen julkaisu sivustolla on eksplisiittisesti kielletty. (Joten haistattelu on sinänsä turhaa, vaikkakin periaatteen vuoksi enemmän kuin aiheellista. Tosin ei ehkä SoundCloudia, vaan tätä järjetöntä musiikkiteollisuuden mafiaa vastaan.)

Siispä siirsin tuhannet mixtapeni (tai mahdollisesti vain kaksi kappaletta) Mixcloudiin, joka on luotu nimenomaan mixtapejen julkaisua varten. (Tätä kirjoitettaessa vituttaa myös lainasanoilla raiskattu kieli, sekä mahdollisesti myös sulkeet. Ja sivulauseet. Mutta koitan pinnistellä. Koita sinäkin. Ja tämä, muuten, on tarkoituksella tämän blogin tietoisesti valittu kieliasu.)

Tässä mixtapeista yksi:

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.