Summerdance 2014

perjantaina 9.5.2014

Tänään oli suuren ilon ja nöyrän kiitollisuuden päivä. Toni kysyi mukaan Seinäjoella kesäkuussa järjestettävään Summerdance-tapahtumaan. Se on kaksipäiväinen ulkoilmafestari, jonka ysäripäivän headlinereina ovat DJ Meke ja Matti Airaksinen. Siis, haluanko mukaan soittamaan samalle lavalle kuin Meke ja Matti. Odotas kun miet.. OKEI!

Jaoin ilouutisen ensimmäiseksi TrainWrecks-duolle, Erikille ja Jyrille (vain tunteja ennen kun omistin pojille piisin):

siistii, hitto sä rupeet saamaan nimeä homo :)

Niinpä! Paitsi, että kyse ei ole ehkä niinkään nimen saamisesta vaan verkostojen löytämisestä. Lähes kaikki työt, olivatpa ne mitä tahansa, järjestyvät tavalla tai toisella olemassaolevien verkostojen kautta.

Perjantain artistikattauksessa ovat siis paikalliset Onniteekki-DJ:t Tony ja Alex L, sekä Meke ja Matti Airaksinen, kaikki erittäin kokeneita konkareita. Jo pelkästään se, että pääsee soittamaan samalle lavalle näiden herrojen kanssa on suuri kunnia. Ja tottakai myös jonkinasteinen haaveiden täyttymys. Kukapa nyt ei olisi joskus haaveillut soittavansa ulkoilmafestareilla?

Yhden tunnin slotti on lyhyt, joten aion jättää jeesus-poseeraukset ja sydänkuvioiden heiluttelut vähemmälle ja keskittyä musiikkiin ja yleisöön. Tiedän jo nyt suunnilleen mitä hyvään lämppärisettiin voisi kuulua, treenaus alkaa huomenna.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.