Sämpläämisen kulta-aika

keskiviikkona 14.5.2014

Oldskool-DJ:n silmiin osuu päivittäin uusia kappaleita, joissa on sämplätty tunnettuja ysärihittejä, enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Mark Ronsonin tuore TED-puhe kertoo hienolla tavalla tästä sämpäämisen kulta-ajasta.

Suosittelen oheista videota kaikille joille englanti ei ole este:

Olen miettinyt kaivavani tekeillä olevaan ysärihenkiseen biisiini (jonka työnimi on Unnamed 90s) vokaalisämplejä jostain 90-luvun alkumetreiltä Mad Zachin innoittamana. Kaikkein hankalinta tuntuu olevan sopivien pätkien kaivaminen, kun ei oikein tiedä mistä aloittaisi. Mutta pidän projektin hautumassa.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.