Keikkapäivä

lauantaina 17.5.2014

Tässä lähiviikkoina on tulossa paljon keikkahommia. Ensimmäiset bileet soitetaan tänään. Kyseessä on kaverin siskon nelikymppiset joiden teemana on ysäri, joten soittelun suhteen on jo etukäteen hyvä ja itsevarma olo.

Kamat ja valot ehdittiin roudaamaan ja kasaamaan hyvissäajoin, joten saundiakin ehdittiin säätämään tilaan sopivaksi. Nyt kotona on sitten puolestaan täysi kaaos kun kaikki laatikoihin pakatut johdot ja muut tilpehöörit on revitty piiloistaan, soittopöydälle siistityt kamat on kannettu pois ja jäljellä on vain levarit sekalainen kasa johtoja. (Soittimiksi valittiin CDJ:t ihan vaan siksi että ne oli helpompi roudata.)

Olisi hienoa jos olisi joku muu paikka kuin olohuone, jossa säilyttää kaikkia kamoja. Vielä hienompaa olisi tietysti, jos keikkakelpoiset kamat olisi siististi jo valmiina flightcaseissa valmiina roudattaviksi. Fiksumalla mikserillä (*köh* taas kerran se DJM-900 *köh*) voisi unohtaa koko äänikorttisäädön ja yhteys tietokoneeseen menisi kätevästi yhdellä USB-johdolla. Niitä aikoja odotellessa.

Mutta yksi asia on joka tapauksessa tehtävä: kaikille kamoille täytyy saada kunnolliset flightcaset, jotta niitä voi roudata fiksusti.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.