Huono miksauspäivä

lauantaina 7.6.2014

DJ:n ja yleisön välinen suhde on kiehtova. Olen lukenut aiheesta paljon ja kuunnellut kokeneempien ajatuksia aiheesta. Huono miksauspäivä eli “bad mixing day” on ilmeisen universaali ilmiö, joka osuu kohdalle toisinaan. Siitä voi joko päästä yli tai sitten ei. Tänään en päässyt.

Yleisö peilaa DJ:n fiiliksiä, jopa Web-lähetyksissä Mixifyssä. Iloinen DJ saa yleisönkin iloiseksi, apaattinen DJ taas tartuttaa huonoja fiiliksiään myös yleisöön. Omalla kohdallani huonon päivän saa yleensä psyykattua paremmaksi, etenkin kun pääsee soittamaan hyvää musaa. Tänään oli niin hektinen setti ja niin paljon asioita mielessä, että rento ja iloinen soittofiilis oli kadoksissa aivan koko setin ajan. Ja se näkyi selkeästi myös yleisössä kun illan saldona oli yksi dollari tippiä eikä yhtään uutta fb-tykkääjää. (Erilaisten mittarien seuraamisesta lisää tulevaisuudessa.)

Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, tänään kuultiin Jatkojen livelähetyksessä ensimmäistä kertaa livenä kaksi puhelinhaastattelua! Systeemi ei ole vielä paras mahdollinen ja luurin kautta ei saa soittajalle vielä musiikkia takaisinpäin (eli ei voi esimerkiksi tehdä biisintunnistuskilpailuja), mutta tämä on hyvä alku. Seuraavat Jatkot bileillään vasta kahden viikon päästä, sinne psyykataan iloisin mahdollinen olotila Summerdancen jälkimainingeissa :)

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.