Merkitse kamasi

tiistaina 24.6.2014

Yksi hyvä opetus Summerdance-keikalta oli se, että kaikki kamat on syytä merkata hyvin. Luulin olleeni hyvin varautunut, mutta kun pöydälle kasattiin ja illan aikana myös purettiin viiden eri DJ:n kamoja, yhtäkkiä omat rojut eivät enää erottunutkaan niin hyvin.

Vanha bänditaktiikka on merkata kamat jotenkin. Riittää, että johtojen liittimiin on piirretty tussilla viiva, pa-kamojen pohjaan liimattu teippi tai jokin vastaava pieni, mutta tarkemmassa syynäyksessä erottuva merkki. Lähtökohtaisesti kaikki sellaiset kamat on merkattava, joita et halua hukata.

Olen ottanut tavaksi merkata setupin tärkeimmät komponentit kuten äänikortin, kontrollerit ja kantolaukut omalla (DJ Uninen) nimellä. Mikrofonin ympärille olen liimannut teipin ja F1, X1, Z1 kontrolleriperheen identtisten suojapussien sulkunaruihin liimatut teipit kertovat paitsi omistajan, myös pussin sisällön, mikä on kätevää kasattaessa. Mutta iso osa pienempää tilpehööriä, kuten esimerkiksi RCA-piuhat ovat vielä merkkaamatta. Tässä yksi TODO seuraavaan keikkaan mennessä.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.