Mikserinkorjausvideo

torstaina 26.6.2014

Mikseri oikuttelee edelleen. Soitin pitkästä aikaa keskiviikkosetin Mixifyssä ja kirjaimellisesti kaksi sekuntia aloituksen jälkeen mikseri veti ison herneenpalon nenään, meni täysin sekaisin ja melkein boottasi itsensä. (Hämmästyttävää kyllä ääni kuitenkin kulki normaalisti.) Ravistelin ja taoin sitä hetken nyrkillä niin kohtaus lopulta loppui ilman että tarvitsi katkoa siitä virtoja kesken keikan.

Rajasin samalla vikaa, tai sen ilmenemistä. Laitteen keskikonsolin taustavalo himmenee himmenemistään kunnes jossain kohtaa tulee mitta täyteen ja systeemi menee ihan sekaisin. Kun päällyskantta tai sivua takoo nyrkillä, tilanne useimmiten korjaantuu normaaliksi. Nauhoitin setin aikana oheisen, melko hilpeän videon.

Naurattaisi enemmän jos ei olisi oma mikseri.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.