Tarraratkaisu

keskiviikkona 2.7.2014

Löysin pienen etsinnän jälkeen kirjakaupasta Herma-merkkisiä pieniä pyöreitä tarroja, jotka ovat täydellinen low-tech ratkaisu aiemmin mainitsemaani ongelmaan levystöön ripattujen levyjen erottamiseen rippaamattomista.

Yhdessä parin euron pussissa on 540 kappaletta tarroja. Hyllyssä oli vain kaksi samanväristä pussia, joten näillä pitäisi saada noin kolmasosa sinkuista merkattua. Tällä rippaustahdilla taitavat kyllä riittää aika pitkään. Hyvä kun jaksan uudet hankinnat ripata.

Levypaikkaongelmaankin keksin ihan yhtä low-tech ratkaisun: läiskäisin Expedit-hyllyn kulmaan ylös luvun 1 ja vasemmalle kirjaimen A. Jos on koskaan pelannut laivanupotusta niin C4 pitäisi löytyä helposti…

Tietysti sellainen pieni käytännön ongelma kyllä vielä jää, että kun levyjä ei ripatessa tule jaksaneeksi laittaa Discogsiin ja se hyllypaikka ei jää muistiin, fyysisten levyjen etsiminen tulee vielä jatkossakin olemaan aika mahdotonta. Mutta toivo. Siinä on kuulemma hyvä elää.

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.