Musaviikonloppu TrainWrecks-poikien kanssa

perjantaina 4.7.2014

Aina yhtä hyvällä asenteella esiintyvä TrainWrecks-duo Erik ja Jyri olivat yksiä ensimmäisiä tuttavuuksiani Mixifyssä. Tulimme juttuun tosi hyvin ja vuosi sitten toukokuussa Jyri pyysi mukaan soittamaan Erikin yllätyssynttäribileisiin, josta tuli ensimmäinen “oikea” keikkani. (Hämmentävää, että tästäkin on vasta vuosi aikaa. Tuntuu ikuisuudelta.) Tänä viikonloppuna lyöttäydymme pitkästä aikaa yhteen chillailun ja soittelun merkeissä.

Illan Jatkot lähetetään tänään Liedon perukoilta ja jatkojenjatkoilla soittanemme jonkinlaiseen b2b-tyyliin. Kokoonpanolle piti keksiä nimi, joten varastimme idean häikäilemättömästi HeavyWeight-kollektiivilta ja siunasimme poppoomme nimellä HeavyWrecks DJs. Olen ylpeä tuosta nimestä.

DJ-henkisten kanssa on aina mukava viettää aikaa kun yhteistä juteltavaa on niin paljon tavallisten auto- ja tissijuttujen (jotka eivät voisi olla kauempana kaikkien kolmen kiinnostuksista) lisäksi. Tästä tulee hieno viikonloppu!

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.