Ysärijatkojen kesätauko

torstaina 18.6.2015

Uninen Oulussa Rankan huvituksen ylläpito vaatii rankasti työtä ja puolestaan aika ajoin välillä myös lomaa. Ysärijatkot ovat toistaiseksi lomailleet kunnolla vain vuodenvaihteessa, mutta nyt kun touhu on alkanut käydä yhä vakavammaksi (tuottamisen näkökulmasta), kesäloma tuntuu tarpeelliselta.

Jatkojen viimeisin nauhoitus on omasta mielestäni tosi hyvä. Lähetyksen settilista oli huonosti treenattu, mutta muutamat virheet soitossa eivät haitanneet kun meininki oli alusta asti aidon iloinen. Haluan säilyttää vastaavan iloisuuden myös tuleviin lähetyksiin, joten nyt kun perjantaihin valmistautumuset ovat vähitellen alkaneet tuntua työltä, on oikea hetki pitää pieni tauko.

Olen kerännyt Spotifyyn ison kasan tärkeitä levyjä ysäriltä, jotka ovat vielä itselle tuntemattomia. Uuden musan kuuntelu ja löytäminen on aina mukavaa, mutta nyt kun levystö on alkanut karttua säännöllisesti muiden äänestämällä musiikilla, kaiken muun kuunteluun on jäänyt paljon vähemmän aikaa (ja energiaa). Jatkojen kesätauon aikana onkin nyt hyvä pitää taukoa myös kaikesta pakkokuuntelusta.

Suunnittelin myös treenaavani tässä tauon aikana tavallista aktiivisemmin, mutta jää nähtäväksi kuinka hyvin tämä suunnitelma lopuviimein toteutuu. Totuus paljastuu seuraavilla jatkoilla…

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.