DJ striimaus on yleistymässä

perjantaina 20.11.2015

Striimattava video on yksi nykyWebin suurimmista kasvualueista ja se on hiljalleen leviämässä myös DJmaailmaan. Viimeisimpänä tulokkaana striimikentälle on Facebook, joka lanseerasi kesällä Mentions-palvelun. Striimejä pystyy tekemään vain puhelinsovelluksen kautta, mutta palveluun on hiljalleen löytänyt myös striimausta kokeilevia DJ:tä.

orion_fb_live

DJ Orion striimasi eilen ensimmäisen Mentions-striiminsä. Juska oli panostanut setuppiin vähän enemmän kun ääni ei tullut suoraan puhelimen omasta mikrofonista, mutta kokeilun tuntua oli kuitenkin ilmassa. Mentions on erittäin helppo tapa lähteä kokeilemaan striimausta, mutta sääli, että toiminnallisuus on toistaiseksi saatavilla vain verifioiduille sivuille.

Sivuhuomiona, huippua että olen kerrankin tekemässä DJ-maailmassa jotain ensimmäisten joukossa! :)

Kommentoiduttaako?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa tai muussa mediassa jonne voit lisätä kommenttisi. Jos haluat kertoa mielipiteesi suoraan allekirjoittaneelle, lähetä postia osoitteeseen dj@uninen.net.