Merkinnät aiheesta keikat

torstaina 4.6.2015

Harrastuksen dokumentointi on välillä haastavaa, kun ei ole mitä dokumentoida. Omalta osaltani en kuitenkaan voi vedota tähän, sillä viime viikkoina (ja kuukausina) on tapahtunut valtavasti kaikkea. Dokumentointimoodi ei vaan ole kytkeytynyt päälle.

Menneenä viikonloppuna oli pieni keikka pääkaupunkiseudulla. Tämä taisi olla ensimmäinen, jossa pääsin nauttimaan uuden mikserin lumosta kaikessa kauneudessaan.

sunnuntaina 29.6.2014

Laitoin kaikista muutaman viikon aikana olleista keikoista videopätkiä uusimpaan vlogivideoon. Keikkavideot tuntuvat olevan aina lähes identtisiä kun välkkyviä bilevaloja lukuunottamatta kuvissa on pilkkopimeää, jengi tanssii ja musiikki soi niin lujaa että kameran mikrofoni särkee. Mutta se fiilis niissä kai onkin se pääasia.

lauantaina 28.6.2014

Olen soittanut Mixifyssä 201 DJ-keikkaa. On paljon, mitä Web-palvelussa ei voi DJ:n työstä oppia, mutta on myös paljon mitä voi.

Harjoittelin tämän viikon Ysärijatkojen pääsettiin (josta tulee podcast-nauhoite iTunesiin) paljon nopeita ja osin vähän ketteryyttä vaativia vaihtoja, jotka ennalta odottamattomien sähläysten vuoksi suureksi osaksi vaihtuivat lennossa improvisoituihin amatöörin perustöksäytyksiin.

tiistaina 17.6.2014

Summerdancet on soitettu ja juhlittu. Seinäjoelta jäi käteen paitsi upeita kokemuksia, myös hirmuisesti oppia DJ-touhuun liittyen.

Aluksi valtava kiitos Toni Kurkimäelle tilaisuudesta soittaa ekoilla ulkoilmafestareilla ja tavata tyyppejä, jotka ovat pitkään olleet omia DJ-sankareita.

Oma lyhyt 60 minuuttinen jäi lopulta hyvin pieneksi iloksi koko viikonlopun mittakaavassa, mutta olihan se hienoa soittaa ison ulkoilma-PA:n läpi isolta lavalta.

sunnuntaina 1.6.2014

Pitkä ja vähäsanainen automatka Oulusta takaisin Turkuun päätti tämän viikonlopun juhlinnat hyvin konkreettisella tavalla. Itse viikonloppu oli sanoinkuvaamattoman hieno. Oheinen kuva tiivistää viikonlopun tunnelmat sanoin hämärä ja täynnä tunnetta.

Oli hienoa kun tarkkaan harkittu ja huolella viimeistelty yksiosainen minimobiilisetuppi toimi hyvin, kun lauantaina saattoi keskittyä juhlimiseen muiden DJ-taitoisten viihdyttäessä yleisöä, kun pääsi moikkaamaan Juskaa ja Mattia, ja tietenkin kun pääsi todistamaan kolme mahtavaa DJ-settiä.

sunnuntaina 18.5.2014

Eilinen keikka meni kivasti. Äänentoisto oli muhkea, soittaminen oli kivaa ja yleisöltäkin tuli hyvää palautetta. Taisipa olla ensimmäinen keikka, joka tuli tehtyä hyvällä rutiinilla ja sellaisella itsevarmuudella, että ehti myös itse nauttimaan musasta ja fiilistelemään yleisön kanssa pelkän musiikin pläräämisen sijaan.

lauantaina 17.5.2014

Tässä lähiviikkoina on tulossa paljon keikkahommia. Ensimmäiset bileet soitetaan tänään. Kyseessä on kaverin siskon nelikymppiset joiden teemana on ysäri, joten soittelun suhteen on jo etukäteen hyvä ja itsevarma olo.

Kamat ja valot ehdittiin roudaamaan ja kasaamaan hyvissäajoin, joten saundiakin ehdittiin säätämään tilaan sopivaksi.

 

perjantaina 9.5.2014

Tänään oli suuren ilon ja nöyrän kiitollisuuden päivä. Toni kysyi mukaan Seinäjoella kesäkuussa järjestettävään Summerdance-tapahtumaan. Se on kaksipäiväinen ulkoilmafestari, jonka ysäripäivän headlinereina ovat DJ Meke ja Matti Airaksinen. Siis, haluanko mukaan soittamaan samalle lavalle kuin Meke ja Matti. Odotas kun miet..

torstaina 20.3.2014

Tervehdys, ysäriystävät! Matkaan pitkästä aikaa lakeuksille Seinäjoelle lauantaina 19.4. vauhdittamaan bilekansaa yhdessä belgialaisen Lasgon kanssa. Tsekkaa tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltani!

Jos olet uusi täällä, tutustu myös joka viikko netissä biletettäviin Ysärijatkoihin!