Merkinnät aiheesta meta

torstaina 29.5.2014

Eipä sitä kauaa kestänyt kun päivärutiini unohtui ja sitten kun sitä viimein havahtuu, on kulunut viikko edellisestä päivityksestä. Nyt ei ole mitään muuta oleellista sanottavaa, kuin että vilpittömät pahoitteluni hyvin alkaneen kirjoitusputken rikkomisesta. Yritän parantaa tapani “ihan pian”, kun viikonlopun Ouluhässäkästä on selvitty.

 

keskiviikkona 7.5.2014

Nyky-DJ:n kohdeyleisöstä 100% käyttää Webiä. Siksi Web-markkinoinnin tulisi olla tärkeässä roolissa kaikessa markkinoinnissa. Kuten monesti on tapana, tälläkään DJ-suutarilla ei ole erityisen hyviä kenkiä. Mutta. Asia on nyt korjaantumassa kun ensimmäinen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi suunniteltu sivusto on julki.

Tähän asti suurin osa verkkoläsnäolostani on ollut pienessä suljetussa kuplassa Facebookin sisällä, mutta jatkossa aion käyttää tätä blogia mahdollisimman paljon, jotta oleellinen itse tehty sisältö ei katoa Facebookin mustaan aukkoon, ja myös siksi, että blogi tarjoaa yksinkertaisesti paljon enemmän mahdollisuuksia viestintään kuin Facebook-sivu.