Merkinnät aiheesta mixify

lauantaina 14.2.2015

Jatkuvan kehittämisen periaatteen noudattaminen on upealla tavalla kukkaan puhjenneen Ysärijatkot-shown yksi suurimmista haasteista. Webissä tapahtuvan toiminnan ongelmat liittyvät pääosin teknisiin seikkoihin, kuten verkkoyhteyteen ja lähetysohjelmiin. Toivon löytäneeni ensinmainttuun nyt hyvän ja kestävän ratkaisun.

Yksi yleisimmistä ongelmista Mixify-striimeissä on ollut oikkuileva striimiyhteys.

lauantaina 28.6.2014

Olen soittanut Mixifyssä 201 DJ-keikkaa. On paljon, mitä Web-palvelussa ei voi DJ:n työstä oppia, mutta on myös paljon mitä voi.

Harjoittelin tämän viikon Ysärijatkojen pääsettiin (josta tulee podcast-nauhoite iTunesiin) paljon nopeita ja osin vähän ketteryyttä vaativia vaihtoja, jotka ennalta odottamattomien sähläysten vuoksi suureksi osaksi vaihtuivat lennossa improvisoituihin amatöörin perustöksäytyksiin.

lauantaina 7.6.2014

DJ:n ja yleisön välinen suhde on kiehtova. Olen lukenut aiheesta paljon ja kuunnellut kokeneempien ajatuksia aiheesta. Huono miksauspäivä eli “bad mixing day” on ilmeisen universaali ilmiö, joka osuu kohdalle toisinaan. Siitä voi joko päästä yli tai sitten ei. Tänään en päässyt.

perjantaina 13.12.2013

I was recently given an early access to a new Flash Media Live Encoder streaming option for streaming synced video and audio to a Mixify livestream. Here’s a short howto of using multiple webcams and other video sources to stream video to Mixify using CamTwist and Flash Media Live Encoder and first impressions of using this new option.