Merkinnät aiheesta mobiili

perjantaina 13.2.2015

Kun aikanaan päätin ottaa mobiili-DJ harrastuksen vakavasti, ensimmäinen hankintani keikka-arsenaaliin oli muutama par-valo. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen näihin, sillä ne ovat toistaiseksi olleet käytössä jokaisella keikalla jolla olen ollut, häistä pieniin yksityisbileisiin.

Par-purkit ovat käteviä, kun niillä voi tehdä tunnelmaa värjäämällä seiniä tai käyttää vähän diskohenkisemmin laittamalla ne automaattiseen sound-to-light -moodiin.

torstaina 29.5.2014

Huomenna matkataan minionijoukolla Ouluun soittamaan tupareihin ja lauantaina bileilemään YleX pop meiningeissä.

Pohdiskelin aiemmin kevyen matkasetupin rakentamista ja sellainen on nyt sitten testissä PA-kamoja myöten. Yksityiskohdista tarkemmin myöhemmin, mutta käytin tällä kertaa melko paljon aikaa siihen, että koko systeemin kasaus matkakunnosta sujuu mahdollisimman nopeasti.

 

sunnuntaina 4.5.2014

Olen mielestäni melko hyvä käyttämään ja oppimaan erilaisia ohjelmia sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, mutta iPhonelle ostamani Traktor DJ menee yli hilseen. Huomasin, että se on päivittynyt hiljattain, joten kokeilin sitä pitkästä aikaan uudestaan. En osannut tehdä sillä mitään.