Merkinnät aiheesta musiikki

maanantaina 30.6.2014

Yksi DJ-heikkouksistani on musiikkituntemus (monellakin eri tasolla). Tiedän monia DJ:tä jotka kuuntelevat musiikkia jatkuvalla syötöllä, mutta henkilökohtaisesti tarvitsen täysin hiljaista aikaa voidakseni nauttia musiikista.

Pitäisi varmaankin opetella kuuntelemaan enemmän taustamusiikkia. Vielä toistaiseksi suurimmaksi osaksi aikaa en jaksa tai halua kuunnella taustamusiikkiakaan kun se vie huomiota muulta tekemiseltä.

keskiviikkona 18.6.2014

Viikonloppuna tuli taltioitua puhelimen muistioon iso läjä puoliksi tunnistetuja biisejä. Selvitin Meken avustuksella näistä useimmat, joista oheinen rumpubassoremix Faithlessin Insomniasta oli kenties mieleenjäänein.

Kuultavissa tulevissa Ysärijatkolähetyksissä kautta maan.

 

torstaina 12.9.2013

Kävin Jyrin kanssa tonkimassa läheisen kirpputorin tarjontaa. Hämyisten hyllyjen kätköistä löytyi 5 albumia, 1 sinkku ja 3 kokoelmaa — kaikki alle yhdeksän euron. Tämä kuuluu niihin old skool DJ:nä toimimisen parhaimpiin puoliin :) En edes uskalla ajatella mitä vastaava pinkka uutta musiikkia olisi maksanut Beatportissa…

torstaina 16.5.2013

Pohjoinen Soul, engl. “Northern Soul”, on 1960-luvulla Englannissa syntynyt liike, jolla oli merkittävä vaikutus modernin tanssimusiikin ja DJ:n syntyyn.

lauantaina 26.1.2013

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dKxgk37rcv8]

Tomi Tuomisen kommentti naamakirjassa:

Jos pääsis mielessään kokonaan irti länsimaisesta sävelasteikosta ja tonaalisuudesta ja kaikista niistä ennakkokäsityksistä ja mielikuvista mitä musiikkiin liittyen on elämän aikana päähänsä kerännyt, niin vois tehä näin hienoa musaa.