Merkinnät aiheesta seinäjoki

tiistaina 17.6.2014

Summerdancet on soitettu ja juhlittu. Seinäjoelta jäi käteen paitsi upeita kokemuksia, myös hirmuisesti oppia DJ-touhuun liittyen.

Aluksi valtava kiitos Toni Kurkimäelle tilaisuudesta soittaa ekoilla ulkoilmafestareilla ja tavata tyyppejä, jotka ovat pitkään olleet omia DJ-sankareita.

Oma lyhyt 60 minuuttinen jäi lopulta hyvin pieneksi iloksi koko viikonlopun mittakaavassa, mutta olihan se hienoa soittaa ison ulkoilma-PA:n läpi isolta lavalta.

perjantaina 9.5.2014

Tänään oli suuren ilon ja nöyrän kiitollisuuden päivä. Toni kysyi mukaan Seinäjoella kesäkuussa järjestettävään Summerdance-tapahtumaan. Se on kaksipäiväinen ulkoilmafestari, jonka ysäripäivän headlinereina ovat DJ Meke ja Matti Airaksinen. Siis, haluanko mukaan soittamaan samalle lavalle kuin Meke ja Matti. Odotas kun miet..

keskiviikkona 23.4.2014

Harmitti kun en päässyt Seinäjoelle MARS-tapahtumaan, mutta nyt kun julkaisivat siitä kiinnostavimmasta “EDM – Kupla vai mahdollisuus?”-paneelista tunnin mittaisen videon, ei enää harmitakaan yhtään. Paneeliin toi kiinnostavan kontrastin se, että sitä veti hevirokkari. Tähän kannattaa ehdottomasti uhrata yksi tunti elämästä.

torstaina 20.3.2014

Tervehdys, ysäriystävät! Matkaan pitkästä aikaa lakeuksille Seinäjoelle lauantaina 19.4. vauhdittamaan bilekansaa yhdessä belgialaisen Lasgon kanssa. Tsekkaa tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltani!

Jos olet uusi täällä, tutustu myös joka viikko netissä biletettäviin Ysärijatkoihin!