Merkinnät aiheesta spotify

maanantaina 30.6.2014

Yksi DJ-heikkouksistani on musiikkituntemus (monellakin eri tasolla). Tiedän monia DJ:tä jotka kuuntelevat musiikkia jatkuvalla syötöllä, mutta henkilökohtaisesti tarvitsen täysin hiljaista aikaa voidakseni nauttia musiikista.

Pitäisi varmaankin opetella kuuntelemaan enemmän taustamusiikkia. Vielä toistaiseksi suurimmaksi osaksi aikaa en jaksa tai halua kuunnella taustamusiikkiakaan kun se vie huomiota muulta tekemiseltä.

torstaina 22.5.2014

Tästä se sitten alkaa. Tänään julkaistu djay 2 tukee nyt täysiverisesti biisien soittamista suoraan Spotifystä. Tämä on merkittävä askel täysin itsestäänselvään suuntaan DJ-softakentässä. On enemmän kuin typerää kantaa mukana fyysisiä kopioita biiseistä kun kaikki ja paljon enemmän on saatavilla pilvestä.

 

torstaina 1.5.2014

Vietin vappuaaton tavanomaisesta päättömästä rällästämisestä poiketen melko rauhallisissa merkeissä. Hengasimme pienessä synttäriporukassa YO-kylän perukoilla siman virratessa ja puheensorinan peittäessä taustalla soivan musiikin.

Yhä useammin jossain vaiheessa iltaa musiikin lähteeksi vaihtuu iPodin tai Spotifyn sijaan YouTube, josta etsitään parhaimpia ja pahimpia musakokemuksia, video videolta, huutoäänestyksen valitessa aina seuraavan videon.