Merkinnät aiheesta traktor

tiistaina 2.12.2014

Sain lopultakin aikaiseksi aloittaa videosarjan Traktorin käyttämisestä. Pari ensimmäistä videota sisältävät lyhyitä vinkkejä edistyneemmille käyttäjille. Mahdollisesti innostun tekemään näitä vielä lisää, ja ehkä myös aloitteleville. DJ-asioissa en ole vielä millään mittarilla pätevä opettamaan mitään, mutta Traktorin väitän jo tuntevani paremmin kuin useimmat sitä käyttävät.

 

torstaina 8.5.2014

Mietin muutamaa parin kuukauden sisällä olevaa keikkaa ja murehdin sitä, että pullataikinan lailla paisunutta setuppiani on vittumaista roudata (ilman autoa). Mutta mikä oleellisempaa, sitä on erittäin hankala mahduttaa mihinkään. Yhdistelmä CD-soittimet + mikseri + kontrollerit on leveydeltään yli 150cm, ja jos CD-soittimet korvaa levareilla, leveyttä tulee vielä parikymmentä senttiä lisää.

sunnuntaina 4.5.2014

Olen mielestäni melko hyvä käyttämään ja oppimaan erilaisia ohjelmia sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, mutta iPhonelle ostamani Traktor DJ menee yli hilseen. Huomasin, että se on päivittynyt hiljattain, joten kokeilin sitä pitkästä aikaan uudestaan. En osannut tehdä sillä mitään.